Foto2b-IngangMelkweg

De Melkweg gaat weer open

Vanaf zaterdag 19 februari kun je weer bij ons terecht (wel reserveren!)

Feb 23, 2022 12:00

Vanaf zaterdag 19 februari zijn bezoekers weer welkom in de Open Science Hub in Dwingeloo! Je moet wel vooraf reserveren en je houden aan ons protocol.

Tijdens de openingstijden van de TIP mag er elk half uur een huishouden (maximaal 10 personen) naar binnen voor maximaal een uur. Dat geeft ruim de tijd om de expositie te bekijken, de proefjes te doen en de radio-battle te spelen.

Je kunt een tijdslot reserveren via het contactformulier. We bevestigen dat zo snel mogelijk. Je kunt je ook melden bij de balie: als er geen reserveringen zijn, kun je daar inschrijven en direct naar binnen!

Neem vooraf de checklist door: toegang is alleen mogelijk als geen van de bezoekers klachten heeft. Bezoekers moeten zich houden aan de afspraken rond hygiƫne, zoals het desinfecteren van de handen voor het bezoek. Zo kan iedereen veilig de Melkweg bezoeken om naar het heelal te kijken met radio-ogen!