Meertalig

De Melkweg Meertalig

Jetzt auch auf Deutsch and in English!

Feb 1, 2021 12:00

Ondanks de Corona-maatregelen en helaas de bezoekers die we moeten missen zitten we achter de schermen zeker niet stil! We zijn druk bezig aanpassingen te doen zodat de Science Hub straks nóg leuker is.

We hebben nu de meeste informatie binnen de Science Hub, naast natuurlijk het Nederlands, ook in het Engels en Duits beschikbaar! En hoewel je nu helaas je familie of vrienden uit het buitenland nog niet kunt meenemen kun de echte fanatiekelingen natuurlijk ook proberen elkaar af te troeven in een andere taal ;-) ... maar ook dat natuurlijk zodra we weer open mogen voor publiek. We zijn er wel supertrots op, dankzij de Leader subsidie hebben we onze Melkweg in Dwingeloo wat internationaal toegankelijker kunnen maken.

Verder zijn we nog bezig met een gave "Zwarte Gat"-game binnen en willen we jullie buiten de Melkweg ook al wat bijzonders gaan bieden... Als we dan gesloten kunnen zijn kunnen jullie in ieder geval buiten al het een en ander beleven... later volgt er meer informatie over deze te gekke ontwikkelingen. Mocht je niet kunnen wachten, we zijn bereikbaar voor al jullie vragen!

Dit project Open Science Hub Dwingeloo: Marketing en Beleving (SNN-01100) krijgt steun uit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.