IMG_4573 (2)

De Melkweg toch gesloten in de Kerstvakantie...

De Science Hub in Dwingeloo is tussen 19 en 30 december door de nieuwe maartregelen toch gesloten

Dec 9, 2020 12:00

Helaas... door de nieuw maatregelen kan de geplande opening tijdens de Kerstvakantie niet doorgaan.


Wil je in de Kerstvakantie eens wat anders doen? Bezoek dan de expositie in de Melkweg in Dwingeloo, speel aan de Battletable en verken het heelal met het model van de Dwingeloo Radio Telescoop.

De openingstijden zijn zaterdag 19 t/m donderdag 24 december van 11.00-15.00 uur en maandag 28 t/m woensdag december ook van 11.00-15.00 uur. Er kan steeds één huishouden per keer (maximaal 10 personen) gedurende een halfuur in de Open Science Hub terecht.

Er mag steeds één huishouden (maximaal 10 personen) tegelijk gedurende een half uur in de hub aanwezig zijn. Dat geeft ruim de tijd om de expositie te bekijken, de proefjes te doen en de radio-battle te spelen.

Je kunt een tijdslot reserveren via het contactformulier. We bevestigen dat zo snel mogelijk. Je kunt je ook melden bij de balie: als er geen reserveringen zijn, kun je daar inschrijven!

Neem vooraf de checklist door: toegang is alleen mogelijk als geen van de bezoekers klachten heeft. Bezoekers moeten zich houden aan de afspraken rond hygiëne, zoals het desinfecteren van de handen voor het bezoek. Zo kan iedereen veilig de Melkweg bezoeken om naar het heelal te kijken met radio-ogen!