PNG-afbeelding

Subsidie voor de Melkweg!

SNN geeft ruim tachtigduizend euro voor volgende fase Open Science Hub

Aug 25, 2020 12:00

Dankzij een subsidie in het Leader programma kunnen we de Open Science Hub in Dwingeloo nog mooier en interessanter maken! Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland heeft eind juli een subsidie van ruim tachtigduizend euro toegekend aan de Stichting Open Science Hubs Drenthe, kenninsinstituut ASTRON en onze partner S&T B.V.

Met die subsidie en onze eigen bijdrage kunnen we bezoekers straks een virtuele reis door het heelal laten beleven. We gaan ook laten zien wat er gebeurt als je in de buurt van een Zwart Gat komt. En we gaan zorgen dat ook Engels en Duits sprekende bezoekers de expositie kunnen volgen.

We zijn heel blij met de subsidie en gaan het komend jaar hard aan het werk zodat je straks nog meer kunt beleven in de Melkweg!

Dit project Open Science Hub Dwingeloo: Marketing en Beleving (SNN-01100) krijgt steun uit het Europees Landbouwfonds voor Platelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.