Foto2c-IngangMelkweg

De Melkweg gaat weer open!

Vanaf 11 augustus kunnen bezoekers weer beperkt een kijkje nemen in de wondere wereld van de radiosterrenkunde in de Open Science Hub aan de Brink in Dwingeloo.

Aug 5, 2020 12:00

Vanaf 11 augustus zijn bezoekers weer welkom in de Open Science Hub in Dwingeloo. Dit seizoen zijn we nog niet open geweest in verband met de Corona-maatregelen. Inmiddels hebben we extra hygiëne maatregelen getroffen en is er een protocol opgesteld.

Tijdens de openingstijden van de TIP mag steeds één huishouden (maximaal 10 personen) tegelijk gedurende een half uur in de hub aanwezig zijn. Dat geeft ruim de tijd om de expositie te bekijken, de proefjes te doen en de radio-battle te spelen.

Je kunt een tijdslot reserveren via het contactformulier. We bevestigen dat zo snel mogelijk. Je kunt je ook melden bij de balie: als er geen reserveringen zijn, kun je daar inschrijven!

Neem vooraf de checklist door: toegang is alleen mogelijk als geen van de bezoekers klachten heeft. Bezoekers moeten zich houden aan de afspraken rond hygiëne, zoals het desinfecteren van de handen voor het bezoek. Zo kan iedereen veilig de Melkweg bezoeken om naar het heelal te kijken met radio-ogen!