De Melkweg gaat weer open

Vanaf zaterdag 12 juni kun je weer bij ons terecht (wel reserveren!)

Jun 8, 2021 12:00

Vanaf zaterdag 12 juni zijn bezoekers weer welkom in de Open Science Hub in Dwingeloo! Je moet wel vooraf reserveren en je houden aan ons protocol.

Tijdens de openingstijden van de TIP mag steeds één huishouden (maximaal 10 personen) tegelijk gedurende een half uur in de hub aanwezig zijn. Dat geeft ruim de tijd om de expositie te bekijken, de proefjes te doen en de radio-battle te spelen.

Je kunt een tijdslot reserveren via het contactformulier. We bevestigen dat zo snel mogelijk. Je kunt je ook melden bij de balie: als er geen reserveringen zijn, kun je daar inschrijven!

Neem vooraf de checklist door: toegang is alleen mogelijk als geen van de bezoekers klachten heeft. Bezoekers moeten zich houden aan de afspraken rond hygiëne, zoals het desinfecteren van de handen voor het bezoek. Zo kan iedereen veilig de Melkweg bezoeken om naar het heelal te kijken met radio-ogen!